Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 56χρονος - Αρνήθηκε να δώσει δείγμα για τελική εξέταση

Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 56χρονος - Αρνήθηκε να δώσει δείγμα για τελική εξέταση

Μέλη της Τροχαίας στην Πάφο εντόπισαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 56χρονο οδηγό οχήματος να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης, με το αλκοτέστ να δείχνει ένδειξη σχεδόν πενταπλάσια της επιτρεπόμενης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:10 το βράδυ της Τετάρτης  λήφθηκε καταγγελία για επικίνδυνη οδήγηση στην περιοχή Τάλας – Έμπας. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα μέλη της Τροχαίας εντόπισαν το όχημα να κινείται στη λεωφόρο Ελλάδος, στην Πάφο.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, ο 56χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 107 χιλιοστόγραμμα, ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 22mg.

Όταν του ζητήθηκε να δώσει δείγμα για τελική εξέταση, φέρεται να αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές. Η υπόθεση καταχωρήθηκε και ο 56χρονος αναμένεται να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου στις 6 Απριλίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE