Τροχαίο στην Καλαβασό: Σφηνώθηκε στα κιγκλιδώματα 40χρονη – «Ήταν σοκαρισμένη δηλώνει ο Εκπ. Τύπου της Πυροσβεστικής»

Τροχαίο στην Καλαβασό: Σφηνώθηκε στα κιγκλιδώματα  40χρονη – «Ήταν σοκαρισμένη δηλώνει ο Εκπ. Τύπου της Πυροσβεστικής»

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 15/12, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στην περιοχή Καλαβασού.

Η σύγκρουση έγινε γύρω στις 19:30 το βράδυ, όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα το ένα να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και σφηνωθεί .

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Σημειωτόν τα αυτοκίνητα κοντά στην Καλαβασό

Στο εν λόγω αυτοκίνητο τύπου salon επέβαινε 40χρονη γυναίκα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό της  40χρονης.

Το ΤhemaOnline επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Λεωνίδου ο οποίος μας ανέφερε ότι «η κοπέλα ήταν σοκαρισμένη από το ατύχημα έτσι η ΕΜΑΚ με την χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισε και στην συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και στην συνέχεια πήρε εξιτήριο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE