«Λαβράκι» της ΥΚΑΝ στον Ακάμα: Βρήκαν 36 κιλά ναρκωτικών κρυμμένα σε παραλία – Δείτε φωτογραφίες

«Λαβράκι» της ΥΚΑΝ στον Ακάμα: Βρήκαν 36 κιλά ναρκωτικών κρυμμένα σε παραλία – Δείτε φωτογραφίες

Ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 36 κιλών, εντοπίστηκαν στην επαρχία Πάφου, από την ΥΚΑΝ.

Η ποσότητα των ναρκωτικών εντοπίστηκε, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου 2026, σε κοίτη παραπόταμου, σε παραλία του Ακάμα. Οι συσκευασίες βρίσκονταν μέσα σε κλειστό πακέτο το οποίο παραλήφθηκε από μέλη της ΥΚΑΝ.

Συγκεκριμένα, εντός του πακέτου εντοπίστηκαν 72 μικρότερες, νάιλον συσκευασίες. Κάθε συσκευασία περιείχε πέντε τεμάχια ρητίνης κάνναβης, με το συνολικό βάρος να φτάνει τα 36 κιλά περίπου.

Στην περιοχή, όπου εντοπίστηκε το πακέτο, διενεργήθηκαν εκτεταμένες έρευνες χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο.

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE