«Λαβράκι» της ΥΚΑΝ στον Ακάμα: Βρήκαν 36 κιλά ναρκωτικών κρυμμένα σε παραλία – Δείτε φωτογραφίες

«Λαβράκι» της ΥΚΑΝ στον Ακάμα: Βρήκαν 36 κιλά ναρκωτικών κρυμμένα σε παραλία – Δείτε φωτογραφίες

Ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 36 κιλών, εντοπίστηκαν στην επαρχία Πάφου, από την ΥΚΑΝ.

Η ποσότητα των ναρκωτικών εντοπίστηκε, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου 2026, σε κοίτη παραπόταμου, σε παραλία του Ακάμα. Οι συσκευασίες βρίσκονταν μέσα σε κλειστό πακέτο το οποίο παραλήφθηκε από μέλη της ΥΚΑΝ.

Συγκεκριμένα, εντός του πακέτου εντοπίστηκαν 72 μικρότερες, νάιλον συσκευασίες. Κάθε συσκευασία περιείχε πέντε τεμάχια ρητίνης κάνναβης, με το συνολικό βάρος να φτάνει τα 36 κιλά περίπου.

Στην περιοχή, όπου εντοπίστηκε το πακέτο, διενεργήθηκαν εκτεταμένες έρευνες χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο.

Η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Κυπριακό: Το «momentum» των συναντήσεων, οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερχιουρμάν και το ρολόι που μετρά αντίστροφα για τον Γκουτέρες

Θετική η συχνή επαφή Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν, αλλά όχι αρκετή. Οι καταγγελίες του κατοχικού ηγέτη, το «δεν θα αφήσουμε τους Τουρκοκύπριους να γίνουν αόρατοι», οι επιστολές σε Γκουτέρες και φον ντερ Λάιεν και η επιστροφή της Ολγκίν με τις καταγεγραμμένες συγκλίσεις των Ηνωμένων Εθνών, βάζουν πλέον τη διαδικασία μπροστά σε ένα κρίσιμο τεστ.

BEST OF TOTHEMAONLINE