Ιράν: Θα οριστεί προσωρινό συμβούλιο ηγεσίας

Ιράν: Θα οριστεί προσωρινό συμβούλιο ηγεσίας

Ο ανώτατος αξιωματούχος ασφαλείας του Ιράν, Αλί Λαριτζανί, δήλωσε σήμερα (1/3) ότι «θα σχηματιστεί προσωρινό συμβούλιο ηγεσίας σύμφωνα με το Σύνταγμα, προκειμένου να ασκήσει τα καθήκοντα που θα του ανατεθούν», μία μέρα μετά τη δολοφονία του 86χρονου Ανώτατου Ηγέτη Αγιολά Αλί Χαμενεΐ από αεροπορικές επιθέσεις Ισραήλ και ΗΠΑ.

Ο Λαριτζανί κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ότι προσπαθούν να λεηλατήσουν και να διαλύσουν το Ιράν και τους υπενθύμισε ότι «ο λαός του δεν θα επιτρέψει τον διαμελισμό της χώρας του».

Πηγή: NBC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE