Η ώρα που επήλθε ο θάνατος της 46χρονης – Η νεκροτομή «απαντά» κατά πόσον ήταν φόνος!

Η ώρα που επήλθε ο θάνατος της 46χρονης – Η νεκροτομή «απαντά» κατά πόσον ήταν φόνος!

Νεότερη Ενημέρωση: Η αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, έριξε φως σε ό,τι αφορά το χρονικό σημείο κατά το οποίο απεβίωσε η 46χρονη υπάλληλος του γηροκομείου στον Λυκαβητό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοιραίο επήλθε 5-6 ώρες πριν από τις 06:00 το πρωί (16/12). Με απλά λόγια, φαίνεται ότι η 46χρονη από τη Ρουμανία απεβίωσε γύρω στις 12:00 με 01:00 τα μεσάνυχτα.

Να υπενθυμίσουμε πως η 46χρονη υπάλληλος του γηροκομείου αναζητείτο από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης (15/12) και τελικά εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα (16/12).

Διαβάστε ακόμη: Νεκρή γυναίκα στο Λυκαβητό: Από τις 22:00 την αναζητούσαν – Είχε τραύματα στο πρόσωπο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ\

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρή υπάλληλος γηροκομείου στον Λυκαβητό

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια του θανάτου της 46χρονης υπαλλήλου του γηροκομείου θα γίνουν γνωστά μετά την νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η ατυχή γυναίκα βρέθηκε νεκρή ανάσκελα στο πλυσταριό του γηροκομείου φέροντας τραύματα στο κεφάλι. Με την νεκροτομή θα διαφανεί αν ο θάνατος της 46χρονης επήλθε μετά από πτώση ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ι. Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE