Μαρίνα Γεωργίου: Η πρόεδρος της Παγκ. Οργ. Κωφών υποψήφια με το κόμμα του Φειδία - Βίντεο

Μαρίνα Γεωργίου: Η πρόεδρος της Παγκ. Οργ. Κωφών υποψήφια με το κόμμα του Φειδία - Βίντεο

Υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Άμεσης Δημοκρατίας θα είναι η Πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Κωφών, Μαρίνα Γεωργίου.

Σε ένα νέο podcast, ο Φειδίας Παναγιώτου, παρουσίασε την Μαρίνα Γεωργίου η οποία έβαλε υποψηφιότητα στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ίδια «στόχος είναι να βοηθήσω όλα τα ανάπηρα άτομα γιατί στην Κύπρο βλέπω ότι είναι απομονωμένα»

«Το σύστημα είναι πολύ πίσω. Θέλουμε να ενσωματωθούμε στην κοινωνία για να βλέπουμε ότι υπάρχουμε κι εμείς», πρόσθεσε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.