Χάθηκαν τα ίχνη 31χρονου - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη 31χρονου - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Ο OJINJI BENJAMIN OSANEBI, 31 ετών, από την Νιγηρία, απουσιάζει από την οικία του στη Λάρνακα, από τις 03/03/2026.

Ο 31χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρο δερμάτινο σακάκι με άσπρη γούνα στον γιακά, μαύρη μακριά φόρμα και γκρίζα αθλητικά παπούτσια, όπως φαίνεται στη φωτογραφία του, που δημοσιεύεται πιο κάτω.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE