Καθησυχάζει ο Φυτιρής - «Δεν υπάρχει ένδειξη ότι η Κυπριακή Δημοκρατία απειλείται»

Καθησυχάζει ο Φυτιρής - «Δεν υπάρχει ένδειξη ότι η Κυπριακή Δημοκρατία απειλείται»

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αναφέρει σε δήλωσή του στο Χ ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, ο οποίος λέει ότι η Αστυνομία και η Εθνική Φρουρά βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή.

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί στόχο ή απειλείται. Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στην πολεμική αντιπαράθεση», αναφέρει ο Υπουργός στη δήλωσή του.

Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αποκλειστικά προληπτικού χαρακτήρα και αποσκοπούν στη διασφάλιση της σταθερότητας και της ασφάλειας της χώρας, προσθέτει.

Η Αστυνομία και η Εθνική Φρουρά βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή ενώ λαμβάνονται μέτρα σε 180 σημεία Παγκύπρια που αφορούν κρίσιμες υποδομές, αναφέρει ακόμη.

Οι πολίτες καλούνται να επιδεικνύουν ψυχραιμία και να ενημερώνονται αποκλειστικά από επίσημες ανακοινώσεις, καταλήγει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

Σημαντική αύξηση της απογοήτευσης των πολιτών καταγράφει η δημοσκόπηση Απριλίου του SIGMA, την ώρα που ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εμφανίζονται ισόπαλοι στην πρόθεση ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE