VIDEO: Η στιγμή που πολυτελή οχήματα τυλίγονται στις φλόγες σε dealership στη Λεμεσό

VIDEO: Η στιγμή που πολυτελή οχήματα τυλίγονται στις φλόγες σε dealership στη Λεμεσό

Στις φλόγες τυλίχθηκαν πολυτελή οχήματα τα ξημερώματα της Τετάρτης σε έκθεση αυτοκινήτων στη Γερμασόγεια, θέτοντας σε άμεση κινητοποίηση τις Αρχές στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την ομάδα «Road Report Cy», η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα (04/03) σε υποστατικό πώλησης πολυτελών οχημάτων στην περιοχή της Γερμασόγειας. Το ακίνητο ανήκει σε δύο άνδρες ηλικίας 33 και 22 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποτρέποντας την περαιτέρω επέκτασή της. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα εκτός του κτιρίου.

Την ίδια ώρα, έξι ακόμη οχήματα που βρίσκονταν εντός της έκθεσης υποβάλλονται σε εξονυχιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν υποστεί ζημιές από τις φλόγες ή τον καπνό. Η σκηνή αποκλείστηκε άμεσα από την Αστυνομία, ενώ μέλη της Δύναμης σε συνεργασία με την Πυροσβεστική συνεχίζουν τις εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά παραμένουν, μέχρι στιγμής, υπό διερεύνηση.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE