Χέγκσεθ: Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ εβδομάδες

Χέγκσεθ: Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να διαρκέσει έως και οκτώ εβδομάδες

Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Χιτ Χέγκσεθ δήλωσε ότι η σύγκρουση με το Ιράν ενδέχεται να διαρκέσει έως και οκτώ εβδομάδες, υποστηρίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «θα καθορίσουν τον τόνο μέσω της αποφασιστικής χρήσης βίας». 

Σε συνέντευξη Τύπου στο Πεντάγωνο, ο Χέγκσεθ έδωσε διαφορετικές εκτιμήσεις για τη διάρκεια των επιχειρήσεων, αναφέροντας ότι η εκστρατεία θα μπορούσε να διαρκέσει «τέσσερις εβδομάδες, έξι εβδομάδες ή ακόμη και οκτώ», ενώ δεν απέκλεισε και μικρότερη διάρκεια. 

Ο ίδιος τόνισε ότι οι ΗΠΑ έχουν την ικανότητα να καθορίσουν τον ρυθμό των επιχειρήσεων, σημειώνοντας ότι «τελικά εμείς θέτουμε τον ρυθμό και την ένταση». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE