Ώρες αγωνίας για 35χρονη στην επ. Λευκωσίας: Πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο της - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Ώρες αγωνίας για 35χρονη  στην επ. Λευκωσίας: Πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο της - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο τα ξημερώματα στην Περιστερώνα.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1:40 π.μ. λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε όχημα στην περιοχή. Από τη φωτιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Ιδιοκτήτρια του οχήματος είναι 35χρονη Ελληνοκύπρια.

Οι αρμόδιες αρχές διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.