Κατεβάζουν ρολά αύριο (18/12) οι ωρομίσθιοι κυβερνητικοί υπάλληλοι

Κατεβάζουν ρολά αύριο (18/12) οι ωρομίσθιοι κυβερνητικοί υπάλληλοι

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30πμ- 12:00μμ, θα κατέλθει όλο το ωρομίσθιο κυβερνητικό προσωπικό που απασχολείται με το σύστημα βάρδιας (Νοσοκομεία, Μουσεία, Αρχαιολογικοί Χώροι, Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας κ.λπ.) για να διαμαρτυρηθεί για "την άδικη απόφαση" της Κυβέρνησης αλλά και της Βουλής για την πληρωμή όσων εργάζονται κατά τις δημόσιες αργίες

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η υποχρέωση  του Ωρομίσθιου Κυβερνητικού Προσωπικού να απασχολείται στην εργασία του κατά τις ημέρες των γιορτών χωρίς ουσιαστικά κανένα όφελος είναι άδικη και οι εργαζόμενοι δηλώνουν την αποφασιστικότητα τους να αγωνιστούν για να μην συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική εναντίων των χαμηλά αμειβομένων εργαζομένων.
 
«Επιτέλους πρέπει να διορθωθούν οι αδικίες που επιβλήθηκαν  και να γίνουν δίκαιες ρυθμίσεις που να βοηθούν τον απλό εργαζόμενο πολίτη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE