Ευρωαγροτικός : Άσκοπη και αχρείαστη η κινητοποίηση αγροτών έξω από το Προεδρικό

Ευρωαγροτικός : Άσκοπη και αχρείαστη η κινητοποίηση αγροτών έξω από το Προεδρικό

Άσκοπη, αχρείαστη και έξω από κάθε δεοντολογία χαρακτηρίζει ο Ευρωαγροτικός τη σημερινή κινητοποίηση των αγροτών, που οργανώνει η ΕΚΑ έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ καλεί τα μέλη του να μην συμμετάσχουν στις σημερινές κινητοποιήσεις.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Ευρωαγροτικός αναφέρει ότι είναι αδιανόητο να αποφασίζεται κινητοποίηση διαμαρτυρίας για πιθανές καθυστερήσεις μερικών ημερών στις καταβολές των εκταρικών επιδοτήσεων, όταν ο ΚΟΑΠ διαβεβαιώνει ότι θα καταβληθούν τον Ιανουάριο του 2016.

«Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υποβληθούν σε ταλαιπωρία χιλιάδες κόσμου, αλλά και οι ίδιοι οι αγρότες να επωμιστούν έξοδα και να χάσουν παραγωγικές ώρες για μικροπολιτικές σκοπιμότητες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης — Με τα τρακτέρ έξω από το Προεδρικό οι αγρότες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE