Εξοργισμένος ο Κοινοτάρχης Παλαιχωρίου: «Δεν θα δεχθούμε άλλα παραμύθια» - Το απίστευτο περιστατικό στον Αστυνομικό Σταθμό

Εξοργισμένος ο Κοινοτάρχης Παλαιχωρίου: «Δεν θα δεχθούμε άλλα παραμύθια» - Το απίστευτο περιστατικό στον Αστυνομικό Σταθμό

Η οργή και η αγανάκτηση για την κατάσταση που επικρατεί στις ορεινές κοινότητες ήταν εμφανείς στις δηλώσεις του κοινοτάρχη Παλαιχωρίου, Τάσου Μιχαηλίδη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» αναφέρθηκε τόσο στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές, όσο και στα χρόνια προβλήματα αντιμετωπίζει η περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο Κοινοτάρχης Παλαιχωρίου, Τάσος Μιχαηλίδης, εξέφρασε την αγανάκτηση του και διερωτήθηκε για το τι θα συνέβαινε αν ο τραυματισμός των μαθητών ήταν πιο σοβαρός».

Όπως σημείωσε, «το πρώτο ασθενοφόρο κατέφθασε στη σκηνή 40 λεπτά μετά ενώ το τελευταίο κατέφθασε σε 70 λεπτά αργότερα» και πρόσθεσε πως, «πριν από 20 χρόνια το Παλαιχώρι διέθετε 2 ασθενοφόρα και υγειονομικό κέντρο το οποίο ήταν στελεχωμένο».

Παράλληλα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι, «το Παλαιχώρι, ως ορεινή περιοχή, δικαιούται να έχει και πρέπει να έχει και θα έχει ασθενοφόρα και θα πρέπει να το πάρουν απόφαση πως δεν θα δεχθούμε, μετά από αυτό το περιστατικό άλλα λόγια και άλλα παραμύθια».

Ερωτηθείς για τον Αστυνομικό Σταθμό Παλαιχωρίου στον οποίο οι Αστυνομικοί φυλάνε κρατούμενους και δεν μπορούν να αποχωρήσουν από τον σταθμό, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και σημείωσε πως, «πριν από τουλάχιστον 10 χρόνια υπήρχε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και ο μοναδικός Αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία έπρεπε να πάει στη σκηνή και με πήρε τηλέφωνο να πάω στον Αστυνομικό Σταθμό μέχρι να επιστρέψει».

Καταληκτικά ανέφερε πως, «η Κύπρος προχωρά αλλά όσον αφορά τις ορεινές κοινότητες έχουμε μείνει στάσιμοι».

Στο μεταξύ, μιλώντας στην εκπομπή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Λοϊζος Κωνσταντίνου, ανέφερε πως, «πως από τα δέκα παιδιά, τα έξι έχουν κρατηθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο αναμένεται να γίνουν σήμερα σχετικές εξετάσεις».

Παράλληλα, όπως ανέφερε, «το λεωφορείο ήταν καινούριο ενώ η εταιρεία είναι αξιόπιστη» και πρόσθεσε πως, «τα παιδιά βρίσκονταν στη διαδρομή από το σχολείο προς το σπίτι».

Δείτε το απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE