Εργατικό ατύχημα σε οικοδομή: Δύο πρόσωπα έπεσαν από σκαλωσιά – Νοσηλεύονται σοβαρά στο νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα σε οικοδομή: Δύο πρόσωπα έπεσαν από σκαλωσιά – Νοσηλεύονται σοβαρά στο νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12 χθες (12/03) το μεσημέρι, σε υπό ανέγερση οικοδομή στο Παραλίμνι.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο πρόσωπα ηλικίας 64 και 56 ετών, ενώ βρίσκονταν πάνω σε σκαλωσιά δύο μέτρων περίπου, αυτή υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος και τραυματίστηκαν. Και οι δύο υπέστησαν κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στο Νευροχειρουργικό Τμήμα και ο 56χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα του Γ.Ν. Αμμοχώστου.

Η κατάσταση τους κρίνεται ως σοβαρή. Εξετάζει ο Αστ. Στ. Παραλιμνίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE