Επιστρέφει αγαπημένο μπαράκι του νησιού - Δείτε που βρίσκεται και πότε ανοίγει τις πόρτες του

Επιστρέφει αγαπημένο μπαράκι του νησιού - Δείτε που βρίσκεται και πότε ανοίγει τις πόρτες του

Μπορεί το καλοκαίρι να αργεί λίγο ακόμα, ωστόσο λίγο ο καλός καιρός στο νησί μας και λίγο η μεγάλη μας επιθυμία για έξοδο δίπλα στη θάλασσα, οδήγησαν πολλούς από εμάς να αναζητούμε παραλιακά στέκια και beach bar τα οποία ήδη επέστρεψαν για φέτος!

Όμως, είναι και μερικά ακόμα που ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους τις επόμενες μέρες κάνοντάς μας να ανυπομονούμε. Ανάμεσά τους και το υπέροχο Akakia Beach Bar, το εξωτικό μπαράκι που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Θεοδώρου στη Λάρνακα.

Ένα ξεχωριστό μπαράκι, στημένο σε ένα απίθανο και μαγικό σκηνικό, το οποίο σερβίρει ψαγμένα κοκτέιλ και ωραίο φαγητό.

Το Akakia Beach Bar επιστρέφει αυτό το σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου -αρκετά νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές- και μας περιμένει από τις 09.00 μέχρι τις 17.00 για να απολαύσουμε και πάλι ήλιο, θάλασσα, ποτό και κοκτέιλ στο χαλαρό σκηνικό του.

Ετοιμάσου λοιπόν κι αυτό το καλοκαίρι για άκρως καλοκαιρινές στιγμές σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά beach bar του νησιού!

(96 277200) Λεωφόρος Ελλάδος, Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα.

ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ σχεδιάζει μεγάλη χερσαία επίθεση στον Λίβανο - Σκληρή απειλή Ιράν μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο νησί Χαργκ

LIVE: Το Ισραήλ σχεδιάζει μεγάλη χερσαία επίθεση στον Λίβανο - Σκληρή απειλή Ιράν μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο νησί Χαργκ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σήκωσαν στον αέρα stealth βομβαρδιστικά Β-2, βομβαρδίζοντας το νησί Χαργκ, με την Τεχεράνη να απειλεί με αντίποινα, την στιγμή που το Ισραήλ σχεδιάζει μεγάλη χερσαία επίθεση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE