Άνοιξε την πόρτα η Πυροσβεστική – Άτομο που δεν ήταν καλά στην υγεία του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άνοιξε την πόρτα η Πυροσβεστική – Άτομο που δεν ήταν καλά στην υγεία του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 70 περιστατικά, 21 πυρκαγιές, 46 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Στις 11:17 ανταπόκριση του Πυροσβεστικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς για πρόληψη ατυχήματος στη Κοινότητα Πωμός καθότι από τον αέρα μετακινήθηκε μεγάλη μεταλλική πέργολα από πασαμάνα και τσίγκους και κατέληξε σε καλώδια και σε πάσσαλο της Α.Η.Κ τον οποίο απέκοψε και ακινητοποιήθηκε σε δέντρα.

Στο μέρος του επεισοδίου παρευρέθηκε συνεργείο επιφυλακής της Α.Η.Κ και ο Δήμαρχος. Η πέργολα μετακινήθηκε με την χρήση εκσκαφέα σε ασφαλές μέρος και το συνεργείο της Α.Η.Κ ανέλαβε την επιδιόρθωση της βλάβης.

Ανταποκρίθηκαν: 1 Πυροσβεστικό Όχημα

Στις 14:15 ανταπόκριση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λακατάμια. Η πυρκαγιά ήταν εντός του οχήματος και κατασβέστηκε προτού επεκταθεί με την χρήση σωλήνα νερού.

Ανταποκρίθηκαν: 2 Πυροσβεστικά Οχήματα.
Αιτία: Εμπρησμός.

Στις 17:50 ανταπόκριση για άνοιγμα πόρτας σε διαμέρισμα στην Λευκωσία. Στο διαμέρισμα υπήρχε άτομο το οποίο δεν ήταν καλά στην υγεία του. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας. Στο μέρος του επεισοδίου παρευρέθηκε η Αστυνομία.

Ανταποκρίθηκαν: 1 Πυροσβεστικό Όχημα.

Στις 22:32 ανταπόκριση για πυρκαγιά στην γυάλινη προθήκη γυμναστηρίου, στο ισόγειο πολυκατοικίας στο Καϊμακλί. Η μικρή πυρκαγιά ήταν στο πάτωμα και κατασβέστηκε προτού επεκταθεί με την χρήση σωλήνα νερού.

Ανταποκρίθηκαν: 2 Πυροσβεστικά Οχήματα.
Αιτία: Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE