ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση βιασμού στη Λεμεσό: Φέρει μώλωπες η 19χρονη αλλά…

Υπόθεση βιασμού στη Λεμεσό: Φέρει μώλωπες η 19χρονη αλλά…

Δύσκολη η υπόθεση βιασμού της 19χρονης φοιτήτριας από τη Λεμεσό η οποία κατάγγειλε την Πέμπτη (16/12) ότι την βίασε 22χρονος από τη Λευκωσία.

Ακόμη μια δύσκολη υπόθεση έχει να διαλευκάνει το ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, η 19χρονη φοιτήτρια φέρει μώλωπες σε διαφορά μέρη του σώματος της.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ιατροδικαστική εξέταση ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (17/12) στη Λεμεσό και για τα δυο πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμη: Συνέλαβαν 22χρονο στην Λευκωσία για βιασμό 19χρονης φοιτήτριας - Είχαν γνωριστεί μέσω facebook

Η 19χρονη φοιτήτρια φέρει εξωτερικές κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος της αλλά όχι στα γεννητικά της όργανα σύμφωνα με την κ. Παπέττα. Από την άλλη ο 22χρονος δεν φέρει καμία κάκωση.

Φυσικά όπως μας αναφέρθηκε υπάρχουν εκχυμώσεις και βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 22χρονος από την Λευκωσία τέθηκε υπό κράτηση για έξι ημέρες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top