Κραυγές απόγνωσης από τους ξενοδόχους στην Πέγεια – Άδειες οι επαύλεις

Κραυγές απόγνωσης από τους ξενοδόχους στην Πέγεια – Άδειες οι επαύλεις

Δραματική χαρακτηρίζεται η κατάσταση στον τουρισμό στην Πάφο και κυρίως στην Πέγεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νάνου στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» οι ξενοδόχοι δεν έχουν πλέον απλώς ανησυχίες και φόβο.

«Είναι κραυγές απόγνωσης. Παίρνουμε συνέχεια τέτοιου είδους μηνύματα και στην Πέγεια η κατάσταση είναι δραματική. Είναι άδειες οι επαύλεις και τα ξενοδοχεία της περιοχής και φοβούνται για τα χειρότερα», είπε.

Πρόσθεσε ότι «θεωρούν ότι ήδη είναι χαμένοι οι μήνες Μάρτιος και Απρίλιος που περίμεναν, μάλιστα, και αρκετό τουρισμό λόγω του Πάσχα των Καθολικών που είναι στις αρχές Απριλίου. Και συνήθως ο Απρίλιος είναι ένας καλός μήνας όταν συμπίπτει και το Πάσχα».

Συνέχισε σημειώνοντας ότι «οι φόβοι που εκφράζονται είναι ότι αν έχουμε συνέχιση των πολεμικών επιχειρήσεων στην περιοχή και επεκταθούν και μετά τον Μάρτιο τότε θα αρχίσει να επηρεάζεται και η θερινή τουριστική σεζόν και τότε τα πράγματα δεν θα είναι απλώς τραγικά για την Πέγεια, θα είναι καταστροφικά γενικότερα για την οικονομία».

Καταλήγοντας, ανέφερε πως χθες ο Δήμαρχος του Δήμου Ακάμα, ο Μαρίνος Λάμπρου τους ανέφερε ότι ήδη η κατάσταση στην περιοχή είναι δραματική.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE