Απίστευτες εικόνες: Γέμισε κρεβατάκια ο βυθός της Αγίας Νάπας μετά την κακοκαιρία – Επικίνδυνες λαμαρίνες θαμμένες στην άμμο - Βίντεο

Απίστευτες εικόνες: Γέμισε κρεβατάκια ο βυθός της Αγίας Νάπας μετά την κακοκαιρία – Επικίνδυνες λαμαρίνες θαμμένες στην άμμο - Βίντεο

Δεκάδες κρεβατάκια παραλίας εντοπίστηκαν στον βυθό της Αγίας Νάπας, μετά τη σφοδρή θαλασσοταραχή των τελευταίων ημερών, αποτυπώνοντας το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν εξοπλισμό από την ακτή και τον έριξαν στη θάλασσα, προκαλώντας ζημιές που εκτιμώνται σε χιλιάδες ευρώ, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησαν επικίνδυνες συνθήκες για όσους βρίσκονται εντός ή κοντά στη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, σοβαρός κίνδυνος εντοπίζεται και στην ακτή, όπου μεταλλικές λαμαρίνες από ομπρέλες έχουν διασκορπιστεί στην άμμο και σε αρκετές περιπτώσεις έχουν καλυφθεί, καθιστώντας τις αόρατες παγίδες για λουόμενους. Οι αιχμηρές επιφάνειες εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους τραυματισμού, ιδιαίτερα για παιδιά και όσους κινούνται ξυπόλυτοι.

Πολίτης- δύτης ανέβασε βίντεο όπου δείχνει την κατάσταση ενώ ταυτόχρονα έχει προχωρήσει σε καθαρισμό της περιοχής, τόσο στον βυθό όσο και στην παραλία, με στόχο την απομάκρυνση των επικίνδυνων αντικειμένων και την αποκατάσταση της ασφάλειας. 

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.