Βόμβες μολότοφ στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Βόμβες μολότοφ στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν περισσότερες από δέκα βόμβες μολότοφ

Eμπρηστική επίθεση εναντίον του Τουρκικού προξενείου, στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε τα ξημερώματα από ομάδα κουκουλοφόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα με άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κατευθύνθηκαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, μπροστά από το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης. 

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν περισσότερες από  δέκα βόμβες μολότοφ, οι οποίες έσκασαν στο οδόστρωμα. 

Από την εμπρηστική επίθεση προκλήθηκαν μικρές φθορές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE