«Βιάστηκε» να φύγει… θρήνος για τον 30χρονο Αντρέα Καρεκλά – Το τελευταίο «αντίο» και η έκκληση για την κόρη του

«Βιάστηκε» να φύγει… θρήνος για τον 30χρονο Αντρέα Καρεκλά – Το τελευταίο «αντίο» και η έκκληση για την κόρη του

Σε βαρύ πένθος βύθισε την Πάφο η είδηση για τον πρόωρο χαμό του Αντρέα Καρεκλά.

Σε ηλικία μόλις 30 ετών, ο Αντρέας, ένας νέος γεμάτος ζωή, «βιάστηκε» να ξεκινήσει το ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων, αφήνοντας πίσω του συντετριμμένους συγγενείς και φίλους που δυσκολεύονται να πιστέψουν τον άδικο αποχωρισμό.

Η οικογένεια, οι φίλοι και όλοι όσοι τον αγάπησαν, θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία το Σάββατο, 21 Μαρτίου. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο. Στις 13:30, η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Πίσω από τη βουβή θλίψη, η σκέψη όλων στρέφεται στο μέλλον που κόπηκε απότομα. Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την ανήλικη κόρη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE