Φωτιά στον δεξί πίσω τροχό οχήματος 29χρονης

Φωτιά στον δεξί πίσω τροχό οχήματος 29χρονης

Στόχος εμπρηστών φαίνεται να έγινε το αυτοκίνητο γυναίκας στη Λευκωσία. Η πυροσβεστική Υπηρεσία θα δώσει εντός της ημέρες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 10:30 το βράδυ της Πέμπτης, 17/12 σε αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της 29χρονης ιδιοκτήτριας του στη Λευκωσία.
Η φωτιά, η οποία φαίνεται να ξεκίνησε από τον δεξί πίσω τροχό, κατασβέστηκε από συγγενικό πρόσωπο της 29χρονης πριν αυτή επεκταθεί.


Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE