Έτρεχε η πυροσβεστική: Άναψαν ξύλα σε μπαλκόνι διαμερίσματος για να ψήσουν και πήρε φωτιά

Έτρεχε η πυροσβεστική: Άναψαν ξύλα σε μπαλκόνι διαμερίσματος για να ψήσουν και πήρε φωτιά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την εβδομάδα από τις 06:00 της 15ης Μαρτίου 2026 μέχρι και τις 06:00 της 22ης  Μαρτίου 2026 ανταποκρίθηκε σε 264 κλήσεις για βοήθεια (84 πυρκαγιές, 171 ειδικές εξυπηρετήσεις και 9 ψευδείς κλήσεις).

Η ώρα 11:02, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην κοινότητα Τερσεφάνου, της επαρχίας Λάρνακας.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο στις 11:00, εκδηλώθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και επεκτάθηκε στο εσωτερικό.

Οι ένοικοι είχαν εξέλθει του διαμερίσματος μόλις αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά και εξετάστηκαν επί τόπου από το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στη σκηνή, χωρίς να κριθεί αναγκαία η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από άναμμα ξύλων στο μπαλκόνι του διαμερίσματος για παρασκευή φαγητού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE