ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Koύρσα θανάτου στην Ανθούπολη - «Προσπέρασε με 150+ χλμ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Koύρσα θανάτου στην Ανθούπολη - «Προσπέρασε με 150+ χλμ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τραγικό θάνατο βρήκε άγνωστος άνδρας στην Ανθούπολη λίγο πριν από τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/12).

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, δυο αυτοκίνητα  με κατεύθυνση από τους Εργάτες προς Λευκωσία έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Προφανώς έβαζαν κούρσα ταχύτητας. Μόνο που εξελίχθηκε σε κούρσα θανάτου…

Σε κάποια στιγμή λίγο πριν από το Grammar School προσπερνούσαν με μεγάλη ταχύτητα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτο: Nεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυλή σπιτιού στη Λευκωσία 

Θανατηφόρο Ανθούπολης: Τη Δευτέρα θα πήγαινε στην οικογένειά του για τις γιορτές ο 25χρονος…

Θανατηφόρο Ανθούπολης: Τον έψαχναν όλη νύχτα και τον βρήκαν νεκρό εκτός του σπιτιού το πρωί! – Ήταν πιωμένος! (BINTEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)    

Ο  ένας εκ των δυο οδηγών όταν επιχείρησε να επανέλθει στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και κατέληξε στην αυλή οικίας! Δυστυχώς έχασε τη ζωή του…

«Αν σου πω ότι έτρεχαν με 150 χιλιόμετρα την ώρα ίσως να είναι και λίγα» ανέφερε στο ThemaOnline, αυτόπτης μάρτυρας που από τις 12:00 τα μεσάνυχτα ανέφερε στην αστυνομία το γεγονός.

Η ιστοσελίδα μας κατέχει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν όπως και φωτογραφίες, όμως σεβόμενο το γεγονός ότι δεν έχουν ενημερωθεί οι στενοί  συγγενείς του θανόντος δεν πρόκειται να τις δημοσιεύσει για την ώρα.

Φάνης Μακρίδης 

Φάνης Μακρίδης 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top