Δύο οι συγκρούσεις στον αυτοκινητόδρομο – Ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δύο οι συγκρούσεις στον αυτοκινητόδρομο – Ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Γύρω στις 7.30 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου, στην κατεύθυνση προς επαρχία Αμμοχώστου, παρά την έξοδο προς Λειβάδια, σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο για να τύχει ιατρικών εξετάσεων.
Την ίδια ώρα, στον αυτοκινητόδρομο Αμμοχώστου-Λάρνακας, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, παρά την έξοδο προς Ορόκλινη, σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων.

Δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Στα σημεία των δύο συγκρούσεων μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορία και εξετάσεις.

Στον αυτοκινητόδρομο, λόγω των οδικών συγκρούσεων, προκλήθηκε συμφόρηση της τροχαίας κίνησης.

Τα οχήματα έχουν πλέον μετακινηθεί εκτός του δρόμου, με την κυκλοφορία να συνεχίζει αυτή την ώρα κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE