Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση - Κρατάει μαχαίρι και φωνάζει από το μπαλκόνι σε πολυκατοικία στη Λάρνακα – Στο σημείο η Αστυνομία – Δείτε βίντεο

Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση - Κρατάει μαχαίρι και φωνάζει από το μπαλκόνι σε πολυκατοικία στη Λάρνακα – Στο σημείο η Αστυνομία – Δείτε βίντεο

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρνακα ότι άνδρας σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε στο μπαλκόνι διαμερίσματος κρατώντας μαχαίρι και φωνάζοντας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος διαμένει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μαζί με άλλη γυναίκα.

Η έντονη συμπεριφορά του προκάλεσε ανησυχία στους ενοίκους της πολυκατοικίας και της γύρω περιοχής, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν άμεσα οι Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας.

Στη σκηνή βρίσκονται διαπραγματευτές της Αστυνομίας. Δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη τα αιτήματά του.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE