Επικίνδυνοι δρόμοι: Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο - Προβλήματα από χιόνι, συσσώρευση νερού και κατολισθήσεις

Επικίνδυνοι δρόμοι: Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο - Προβλήματα από χιόνι, συσσώρευση νερού και κατολισθήσεις

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι όλοι οι δρόμοι στο Τρόοδος, γύρω στις 6.30 το βράδυ, ωστόσο συστήνεται προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, αφού λόγω της χιονόπτωσης που σημειώθηκε το απόγευμα, το οδόστρωμα των δρόμων είναι ολισθηρό.

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται και στους οδηγούς στον δρόμο Τσάδας-Πάφου, όπου έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο στην Λεμεσό και στην Πάφο δεν παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, αφού έχουν υποχωρήσει οι έντονες βροχοπτώσεις, από τις οποίες το απόγευμα σημειώθηκαν προβλήματα ροής και συσσώρευσης νερού στους δρόμους, καθώς και υπερχείλισης χειμάρρου στον αυτοκινητόδρομο, παρά την έξοδο Αγίου Σιλά. Ωστόσο, λόγω των βροχοπτώσεων, το οδόστρωμα των δρόμων παραμένει ολισθηρό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο. Οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE