«Κουκλίτσα» με ξανθιά περούκα ο Λιάγκας! Δείτε τον να λέει από πού πήρε τις γόβες του (VIDEO)

«Κουκλίτσα» με ξανθιά περούκα ο Λιάγκας! Δείτε τον να λέει από πού πήρε τις γόβες του (VIDEO)

To είδαμε ΚΑΙ αυτό: Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την απουσία της Φαίης Σκορδά από το «Πρωινό» για καλό σκοπό, έσκασε μύτη με ξανθιά περούκα, υποδυόμενος την σύζυγο του.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, ο παρουσιαστής εξήγησε στους τηλεθεατές πως η Φαίη Σκορδά θα αργήσει να βγει στην εκπομπή, και πως θα εμφανιστεί στην ώρα της μαγειρικής.

Ωστόσο όταν έφτασε η ώρα αυτή, η παρουσιάστρια ήταν άφαντη, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιάγκας να «καλύψει» την απουσία της φορώντας… περούκα.

Όπως θα δείτε και στο video, την ώρα που Λίτσα Πατέρα και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έκαναν τα… «δικά» τους στην κουζίνα, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το… «σκετς» του, συνοδευόμενος από Θέμη Γεωργαντά και Άρη Καβατζίκη, που επίσης φορούσαν ξανθές περούκες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE