Ένταση σε κτηνοτροφική μονάδα στη Λάρνακα - Ιδιοκτήτες αρνούνται να επιτρέψουν σε λειτουργούς τη θανάτωση ζώων

Ένταση σε κτηνοτροφική μονάδα στη Λάρνακα - Ιδιοκτήτες αρνούνται να επιτρέψουν σε λειτουργούς τη θανάτωση ζώων

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρχές έπειτα από περιστατικό έντασης που σημειώθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα στην επαρχία Λάρνακας, το μεσημέρι του Σαββάτου,  όπου εντοπίστηκαν περίπου 50 ζώα, παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα είχε πραγματοποιηθεί θανάτωση του ζωικού κεφαλαίου λόγω αφθώδους πυρετού.

Κτηνιατρικοί λειτουργοί, εντόπισαν σε κτηνοτροφική μονάδα στην επαρχία Λάρνακας, της οποίας τα ζώα είχαν θανατωθεί το προηγούμενο διάστημα λόγω αφθώδους πυρετού, περί τα πενήντα ζώα. 

Οι ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας, αρνούνται να επιτρέψουν σε κτηνιατρικούς λειτουργούς να προχωρήσουν σε θανάτωση των ζώων που εντοπίστηκαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή ένταση.
 
Στο σημείο, μετέβησαν και παραμένουν μέλη της Αστυνομίας.
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση Χριστοδουλίδη: «Δικαιολογημένες οι ανησυχίες των κατοίκων για τους πυλώνες της ΑΗΚ»

Παρέμβαση Χριστοδουλίδη: «Δικαιολογημένες οι ανησυχίες των κατοίκων για τους πυλώνες της ΑΗΚ»

Συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργηθούν τα δεδομένα ώστε να διεξαχθεί διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE