Κατά τη διάρκεια των πρώτων games, η Λευκορωσίδα φάνηκε εμφανώς εκνευρισμένη από παρεμβάσεις φιλάθλων, σε ένα γήπεδο που στήριζε έντονα την Αμερικανίδα αντίπαλό της. Σε μια από αυτές τις στιγμές, αντέδρασε έντονα προς μια θεατή αναγνωρίζοντας ότι ξεπέρασε τα όρια υπό την πίεση του αγώνα.
«Δεν ξέρω πού είσαι, εκείνη η κυρία που φώναζε και ήλπιζε να βγει έξω η μπάλα. Δεν έπρεπε να είμαι τόσο αγενής. Αλλά έλα τώρα, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Ας συμφωνήσουμε ότι και οι δύο κάναμε λάθος. Συγγνώμη», είπε στην απονομή του τροπαίου απευθυνόμενη άμεσα στη φίλαθλο.
Στη συνέχεια, άλλαξε εντελώς τόνο και μίλησε για την ομάδα της: «Θέλω να πω ευχαριστώ στην ομάδα μου. Ουάου, μεγαλώνετε συνεχώς! Θα πρέπει να ζητήσουμε από το τουρνουά μεγαλύτερο box γιατί δεν χωράτε πια εκεί πέρα», είπε γελώντας, πριν προσθέσει: «Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου, που με κάνετε καλύτερη παίκτρια και καλύτερο άνθρωπο. Σας ευχαριστώ για… δεν ξέρω καν για τι, για όλα! Είστε οι καλύτεροι, σίγουρα».
Η πιο τρυφερή στιγμή ήρθε στο τέλος, όταν αναφέρθηκε στον σύντροφό της, λέγοντας με χαμόγελο: «Ευχαριστώ τον αρραβωνιαστικό μου… ακούγεται ωραίο, έτσι;», προκαλώντας ενθουσιασμό στις εξέδρες.