Συναγερμός στα Λατσιά: Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα μετά από πυρκαγιά σε οικία

Συναγερμός στα Λατσιά: Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα μετά από πυρκαγιά σε οικία

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στα Λατσιά, όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε δωμάτιο πρώτου ορόφου κατοικίας, κινητοποιώντας άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Αντρέα Κεττή, στο σημείο έσπευσαν τρία στελεχωμένα οχήματα από τους Σταθμούς της Λευκωσίας. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να εισέλθουν στο κτίριο με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών για να περιορίσουν και να κατασβέσουν τις φλόγες προτού αυτές επεκταθούν.

Η μάχη με τις φλόγες είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά τριών προσώπων στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Πρόκειται για δύο ενοίκους της οικίας και έναν γείτονα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να κατασβέσουν την πυρκαγιά πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής, εισέπνευσαν καπνό και μεταφέρθηκαν προληπτικά για ιατρική φροντίδα.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην επίπλωση και τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου δωματίου, ενώ ολόκληρος ο όροφος επηρεάστηκε από τους πυκνούς καπνούς. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται πως η αιτία του κακού ήταν μια ηλεκτρική θερμάστρα που βρισκόταν σε λειτουργία εντός του δωματίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE