Απίστευτο σε κεντρικό δρόμο στη Λεμεσό: Περιμένουν λεωφορείο μέσα σε λακκούβες - «Ούτε στέγαστρο, ούτε κάθισμα» - Φωτογραφία

Απίστευτο σε κεντρικό δρόμο στη Λεμεσό: Περιμένουν λεωφορείο μέσα σε λακκούβες - «Ούτε στέγαστρο, ούτε κάθισμα» - Φωτογραφία

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί εικόνα που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη σελίδα "Που πήγαμε" και αφορά στάση λεωφορείου στη Λεμεσό, σε μία από τις πιο τουριστικές και πολυσύχναστες περιοχές της πόλης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η συγκεκριμένη στάση δεν διαθέτει ούτε στέγαστρο ούτε καθίσματα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να παραμένουν εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες, περιμένοντας απλώς μπροστά από μια πινακίδα τοποθετημένη δίπλα στον δρόμο.

Οπως σχολίασε ο πολίτης «Η Λεμεσός πετά! Σύγχρονη στάση λεωφορείων στην καρδιά της ( πιο ακριβής) τουριστικής περιοχής της Λεμεσού. Ούτε κάθισμα, ούτε στέγαστρο. Μόνο μια πινακίδα μπροστά από μια λακκούβα»

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.