Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονη

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονη

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, στο ύψος των Λυμπιών, τραυματίστηκε σοβαρά 18χρονη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 08:30 το πρωί σήμερα, ενώ 18χρονη κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση τη Λευκωσία, σε κάποιο σημείο του αυτοκινητοδρόμου, συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 51χρονη, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν στη δεξιά λωρίδα.

Ακολούθως, αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος, συγκρούστηκε με τα δύο πιο πάνω ακινητοποιημένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα ένα από αυτά, να κτυπήσει τη 18χρονη, η οποία στεκόταν στη δεξιά πλευρά του αυτοκινητοδρόμου κοντά στο τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE