Η «Αλήθεια» με τίτλο «Ανατροπή στην εκτροπή» γράφει ότι αποσύρεται η πρόνοια για έναρξη παρακολούθησης με απόφαση του Διοικητή της ΚΥΠ χωρίς δικαστικό διάταγμα και κάνει λόγο για καθοριστική παρέμβαση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ μετά από εσωτερική σύγκρουση. Σε άλλο της θέμα γράφει για ακύρωση αθώωσης του Μητροπολίτη Μόρφου και για ανατροπή και επανεκδίκαση της υπόθεσης για παραβίαση των μέτρων πανδημίας. Επίσης γράφει πως έγινε χαμός στα κατεχόμενα με δακρυγόνα, πετροπόλεμο και χρήση γκλομπ σε διαμαρτυρία για την ακρίβεια.
Ο «Πολίτης» με τίτλο «Κόβουν την ΚΥΠ από τις παρακολουθήσεις» γράφει ότι πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις ώστε ακόμη και την υστάτη να βρεθεί η χρυσή τομή και να εγκριθεί το νομοσχέδιο για τροποποίηση του Συντάγματος για να καταστεί δυνατή η επέμβαση στο δικαίωμα του απορρήτου. Αλλού, γράφει για ξέσπασμα οργής στα κατεχόμενα και για μαζική απεργία με θέμα ενδεχόμενων περικοπών στην ΑΤΑ από την «κυβέρνηση». Επίσης, γράφει για την συμφωνία με την Αίγυπτο για ανάπτυξη κοιτασμάτων και προσθέτει ότι η Eni «πάγωσε» την επενδυτική απόφαση.
Ο «Φιλελεύθερος» υπό τον τίτλο «Εκτοξεύτηκαν όσο ποτέ τα καύσιμα» γράφει στο κύριο του θέμα ότι οι τιμές είναι ψηλότερες από κάθε άλλη φορά που το κράτος μείωσε τους φόρους και ότι η κατακόρυφη αύξηση επηρεάζει άμεσα το κόστος ζωής, την καθημερινότητα των νοικοκυριών και την λειτουργία των επιχειρήσεων. Σε άλλο του θέμα, γράφει για νέες θεραπείες κατά του καρκίνου προς έγκριση. Επίσης, γράφει ότι συσκέπτονται σήμερα και ότι είναι έτοιμοι να τα κλείσουν στον ιδιωτικό τομέα υγείας.
Η «Χαραυγή» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Η στεγαστική κρίση οξύνεται επικίνδυνα» γράφει ότι ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η στεγαστική κρίση στην Κύπρο καθώς εκατοντάδες ακίνητα οδηγούνται άμεσα σε πλειστηριασμό εντείνοντας τους φόβους για ένα νέο κύμα απώλειας πρώτης κατοικίας. Σε άλλο της θέμα γράφει για σοβαρή υπονόμευση του κράτους δικαίου από τις παρακολουθήσεις. Επίσης, αναφέρει ότι στις 6 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, θα γίνει η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν.
Η αγγλόγλωσση "Cyprus Mail" με τίτλο «Η μεταναστευση μπορεί να επιλύσει κρίσεις, να βοηθήσει στην οικονομία» γράφει στο κύριο της θέμα ότι ο Υφυπουργός Μετανάστευσης είπε πως η Κυβέρνηση φιλοδοξεί να μετατρέψει την μετανάστευση σε λύση συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την προώθηση της κοινωνικής συνοχής. Σε άλλο της θέμα γράφει ότι η Κύπρος και η Αίγυπτος υπέγραψαν συμφωνία πλαίσιο για ανάπτυξη του φυσικού αερίου. Αλλού γράφει για έρευνα στο αεροδρόμιο για περιστατικό με γάτο που χάθηκε στη διάρκεια αερομεταφοράς του.