Σοκ στο Πεντάκωμο – Βρήκαν πύθωνα στα σκουπίδια – «Η ανοχή του κόσμου έχει όρια» – Δείτε βίντεο

Σοκ στο Πεντάκωμο – Βρήκαν πύθωνα στα σκουπίδια – «Η ανοχή του κόσμου έχει όρια» – Δείτε βίντεο

Απογοητευμένος και αγανακτισμένος δηλώνει ο κοινοτάρχης Πεντακώμου Γιώργος Οικονόμου αναφορικά με την κατάσταση στον ΟΕΔΑ Πεντακώμου.

«Η ανοχή του κόσμου έχει όρια» είπε στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» προσθέτοντας ότι σύντομα οι Κυβερνώντες θα εισπράξουν θα δουν την οργή του τοπικού πληθυσμού. «Δεν είναι κτηνά που ζουν εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε πως το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών το είχαμε συζητήσει ξανά πριν τρεις μήνες. «Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Η Κυβέρνηση συνεχίζει να θάβει σκουπίδια. Αλλάξαν δύο πράγματα. Έχουμε εκλογές, οπότε πολλοί βουλευτές και κόμματα περνάνε να μας δώσουν τη συμπάθειά τους την οποία πιστεύω ότι δεν θα έχουμε την επόμενη των εκλογών. Το δεύτερο είναι ένα πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε στην ΚΔ ύψους 23 εκατ. γιατί θάβουν σκουπίδια στο νησί χωρίς επεξεργασία και δεν το άκουσα πουθενά στα ΜΜΕ», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE