Τηλεοπτική έκρηξη - Έρχεται νέο κανάλι στην Κύπρο

Τηλεοπτική έκρηξη - Έρχεται νέο κανάλι στην Κύπρο

Το τηλεοπτικό κανάλι Capital ανακοίνωσε τη Παρασκευή και επίσημα ότι αρχές της νέας χρονιάς αποκτά και «αδελφάκι».

Όπως αποκάλυψε σε χαιρετισμό του στο γιορτινό γεύμα που παρέθεσε σε διαφημιστές, διαφημιζόμενους και δημοσιογράφους χθες στη Λευκωσία ο διευθυντής του καναλιού Αχιλλέας Δημητρίου, το νέο κανάλι θα είναι θεματικό, θα ονομάζεται CBC TV MALL και θα καλύπτει θέματα τηλεαγοράς και τελεμάρκετινγκ.  

Όπως διαβάζουμε στο philenews η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία θα βγει στον «αέρα» το νέο κανάλι δεν ανακοινώθηκε, όμως αναμένεται ότι αυτό θα γίνει πριν από το τέλος του Ιανουαρίου 2016.  

Ο Δημητρίου αποκάλυψε επίσης ότι το ραδιόφωνο του καναλιού εκπέμπει πλέον παγκύπρια, ενώ επεκτείνεται η δράση των εταιρειών του που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ και στο διαδίκτυο με τρεις ιστοσελίδες.   Σημειώνεται ότι το κανάλι Capital έχει έδρα τη Λεμεσό και έχει εξασφαλίσει συνεργασία με το κανάλι Έψιλον της Ελλάδας, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE