Τηλεοπτική έκρηξη - Έρχεται νέο κανάλι στην Κύπρο

Τηλεοπτική έκρηξη - Έρχεται νέο κανάλι στην Κύπρο

Το τηλεοπτικό κανάλι Capital ανακοίνωσε τη Παρασκευή και επίσημα ότι αρχές της νέας χρονιάς αποκτά και «αδελφάκι».

Όπως αποκάλυψε σε χαιρετισμό του στο γιορτινό γεύμα που παρέθεσε σε διαφημιστές, διαφημιζόμενους και δημοσιογράφους χθες στη Λευκωσία ο διευθυντής του καναλιού Αχιλλέας Δημητρίου, το νέο κανάλι θα είναι θεματικό, θα ονομάζεται CBC TV MALL και θα καλύπτει θέματα τηλεαγοράς και τελεμάρκετινγκ.  

Όπως διαβάζουμε στο philenews η ακριβής ημερομηνία κατά την οποία θα βγει στον «αέρα» το νέο κανάλι δεν ανακοινώθηκε, όμως αναμένεται ότι αυτό θα γίνει πριν από το τέλος του Ιανουαρίου 2016.  

Ο Δημητρίου αποκάλυψε επίσης ότι το ραδιόφωνο του καναλιού εκπέμπει πλέον παγκύπρια, ενώ επεκτείνεται η δράση των εταιρειών του που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ και στο διαδίκτυο με τρεις ιστοσελίδες.   Σημειώνεται ότι το κανάλι Capital έχει έδρα τη Λεμεσό και έχει εξασφαλίσει συνεργασία με το κανάλι Έψιλον της Ελλάδας, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά της χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE