Ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Δήμο Γεωργιάδη από τη Μαρωνίτικη Κοινότητα

Ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Δήμο Γεωργιάδη από τη Μαρωνίτικη Κοινότητα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή ΔΗΣΥ Κερύνειας, Δήμου Γεωργιάδη, αφιερωμένη στη Μαρωνίτικη κοινότητα, στους χώρους της Ένωσης Νέων Μαρωνιτών στη Λευκωσία.

Περισσότερα από 150 άτομα έδωσαν το παρών, στέλνοντας μήνυμα ισχυρής στήριξης προς τον νεαρό υποψήφιο και πρόεδρο της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, επιβεβαιώνοντας τους στενούς δεσμούς που διατηρεί εδώ και χρόνια με την κοινότητα.

Η εκδήλωση είχε έντονο πολιτικό χαρακτήρα, με κύριους ομιλητές τον βουλευτή της Νέα Δημοκρατία και πρώην Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας, Ευριπίδης Στυλιανίδης, καθώς και τον τέως βουλευτή ΔΗΣΥ Μιχάλης Σοφοκλέους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναπτύχθηκαν τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τη Μαρωνίτικη κοινότητα, ενώ παρουσιάστηκαν και οι θέσεις και προτάσεις του Δήμου Γεωργιάδη ενόψει της νέας Βουλής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE