Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Οι δυο τους έχουν δηλώσει ότι έχουν άψογες σχέσεις, ενώ όπως ανακοίνωσε σήμερα η νεαρή τραγουδίστρια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πρόκειται να συνεργαστούν. Ο πρώην αγαπημένος της, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του «Μπρούσκο» θα αναλάβει την παραγωγή σειράς στην Κύπρο, στην οποία η Ελευθερία Ελευθερίου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
«Είναι μια παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου και τώρα έγινε η πρόταση. Θα υποδύομαι μια δημοσιογράφο και το σίριαλ βασίζεται στο σενάριο του βιβλίου “Δίδυμα Φεγγάρια”», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.
Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις