Ξέσπασμα Χριστοδούλου on air: «Αν ήμουν βιαστής, θα ήταν μαζί μου η γυναίκα μου;» - Δείτε βίντεο

Ξέσπασμα Χριστοδούλου on air: «Αν ήμουν βιαστής, θα ήταν μαζί μου η γυναίκα μου;» - Δείτε βίντεο

Απαντήσεις στους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη έδωσε ο πρώην δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Μιχαλάκης Χριστοδούλου, με παρεμβάσεις του σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», ο κ. Χριστοδούλου έκανε λόγο για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας, δηλώνοντας ότι «έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια» και πως «έχουν κυκλοφορήσει στον Τύπο μηνύματα, τα οποία θα αποδειχθούν ότι είναι ψεύτικα και φτιαγμένα». Στην ίδια τοποθέτηση αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στις κατηγορίες που του αποδίδονται, λέγοντας ότι «με έχει κατηγορήσει δημόσια… ότι έκανα βιασμό κορούδας 13 χρονών», τονίζοντας τη σοβαρότητα των ισχυρισμών.

Βίντεο:

Σε ξεχωριστή παρέμβασή του στην εκπομπή «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ», απέρριψε εκ νέου τις κατηγορίες, εκφράζοντας αγανάκτηση και λέγοντας, «το αντιλαμβάνεστε ότι έκαμα τρία παιδιά;… με την κορούδα που εβίασα;», ενώ διερωτήθηκε αν «ήμουν βιαστής, η γυναίκα μου εν να ήταν μαζί μου έστω για ένα λεπτό;».

Στην ίδια εκπομπή, ο πρώην δικαστής ανέφερε ότι έχει ήδη συνεργαστεί με τις Αρχές, σημειώνοντας πως «ό,τι στοιχεία μου ζήτησε η Αστυνομία τα έχω δώσει», ενώ εξέφρασε εμπιστοσύνη ότι με τα διαθέσιμα τεχνολογικά μέσα μπορεί να διαπιστωθεί αν τα επίμαχα μηνύματα είναι γνήσια ή όχι.

Παράλληλα, δήλωσε έτοιμος να καταθέσει εκ νέου και να παραδώσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει, υπογραμμίζοντας ότι επιδιώκει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ έκανε λόγο για έντονη αναστάτωση που έχει προκληθεί στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.