Τιμητικές πορείες ΝΕΔΗΣΥ σε όλη την Κύπρο με τη συμμετοχή πάνω από 800 νεαρών - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τιμητικές πορείες ΝΕΔΗΣΥ σε όλη την Κύπρο με τη συμμετοχή πάνω από 800 νεαρών - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Εντυπωσιακή και μαζική ήταν η παρουσία της Νεολαίας Δημοκρατικού Συναγερμού τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου και την 1η Απριλίου, με εκδηλώσεις τιμής, δυναμικές παρουσίες και πορείες με τη συμμετοχή μπαντών.

Συνολικά, περισσότεροι από 800 νέοι και νέες συμμετείχαν σε πορείες που πραγματοποιήθηκαν στη Λευκωσία, την Κυπερούντα, τη Λεμεσό και την ελεύθερη Αμμόχωστο, αποδεικνύοντας τη ζωντάνια και τη μαζικότητα της οργάνωσης.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων αποτέλεσε η μεγαλειώδης πορεία στους Τρούλλους, με τη συμμετοχή 10 μπαντών της ΝΕΔΗΣΥ, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερα συγκινητικό σκηνικό.

Το μέγεθος και η ένταση των εκδηλώσεων αποτυπώνονται ξεκάθαρα μέσα από το φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία μικρών παιδιών, νέων αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία συμμετεχόντων, από κάθε γωνιά της Κύπρου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη της ΝΕΔΗΣΥ, που με συνέπεια και σεβασμό κρατούν ζωντανή την ιστορική μνήμη και τιμούν τις εθνικές επετείους, μεταφέροντας το φρόνημα και τις αξίες στις νεότερες γενιές.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.