«Θέλεις να βγάλεις πολλά λεφτά στους επόμενους δυο μήνες;» - Ο Φειδίας Παναγιώτου σου έχει μία πρόταση – Δείτε βίντεο

«Θέλεις να βγάλεις πολλά λεφτά στους επόμενους δυο μήνες;» - Ο Φειδίας Παναγιώτου σου έχει μία πρόταση – Δείτε βίντεο

Σε μια ασυνήθιστη για τα κυπριακά πολιτικά δεδομένα κίνηση, ο Φειδίας Παναγιώτου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς το κοινό για συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία της Άμεσης Δημοκρατίας.

Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε, καλεί editors –αλλά και άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία– να δηλώσουν συμμετοχή μέσω σχετικής φόρμας, προκειμένου να εργαστούν στην παραγωγή προεκλογικού περιεχομένου. Όπως αναφέρει, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «βγάλουν πολλά λεφτά στους επόμενους δύο μήνες», καθώς η περίοδος των εκλογών συνοδεύεται από αυξημένες δαπάνες για επικοινωνία και προβολή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι 56 υποψήφιοι που συνδέονται με την προσπάθεια για Άμεση Δημοκρατία διαθέτουν συνολικό προεκλογικό προϋπολογισμό που φτάνει περίπου τις 100.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αναμένεται να διοχετευθεί, μεταξύ άλλων, στην παραγωγή και προώθηση ψηφιακού περιεχομένου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μοντέλο αμοιβής που περιγράφεται: οι editors θα πληρώνονται ανάλογα με την απήχηση των βίντεο, δηλαδή με βάση τα views (θεάσεις) που συγκεντρώνουν. Ο ίδιος παραδέχεται ότι το σύστημα είναι «λίγο complicated (πολύπλοκο)», ωστόσο διαβεβαιώνει ότι περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέσω της φόρμας.

Το κάλεσμα δεν περιορίζεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου. Αντίθετα, ο Φειδίας Παναγιώτου ενθαρρύνει και αρχάριους να δοκιμάσουν.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE