Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας απομάκρυναν αμέσως τους κρατούμενους και τους τοποθέτησαν σε ασφαλές σημείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Από τη φωτιά τραυματίστηκε υπόδικος ηλικίας 39 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αυτός βρίσκεται σε καταστολή.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκαν επίσης δύο κρατούμενοι και τέσσερα μέλη της Αστυνομίας με αναπνευστικά προβλήματα. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.
Από προκαταρτικές εξετάσεις η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το κελί όπου κρατείτο μόνος του ο 39χρονος.
Όλοι οι κρατούμενοι μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν σε κρατητήρια άλλων επαρχιών.
Τέσσερις κρατούμενοι οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, παραπονέθηκαν για δυσφορία από την εισπνοή καπνού και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




