Ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε «βοήθεια» - Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε

Ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε «βοήθεια» -  Κατήγγειλε τον πατέρα της ότι τη χτύπησε

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (2/4) σε συνοικία του Βόλου, όταν μια ανήλικη βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της καλώντας σε βοήθεια και καταγγέλλοντας περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας από τον πατέρα της.

Το κορίτσι κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε τον πατέρα της ότι την ξυλοφόρτωσε μετά από καβγά που είχαν, σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση που τους υπέδειξε η ανήλικη, στο σπίτι όπου ζει μαζί με την μητέρα της, καθώς οι γονείς της είναι διαζευγμένοι.

Εκεί φέρεται να είχε πάει νωρίτερα ο πατέρας της, τον οποίο κάλεσε η πρώην σύζυγός του για να μιλήσει στη 17χρονη η οποία παρουσίαζε αποκλίνουσα συμπεριφορά και δεν μπορούσε να τη συνετίσει.

Υπήρξε έντονη διένεξη με την ανήλικη κόρη του και σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προχώρησε η ανήλικη την ξυλοφόρτωσε.

Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία. Του απαγγέλθηκε κατηγορία για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί, ενώ μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE