Έρχεται μεγάλος πλειστηριασμός οχημάτων από την Τράπεζα Κύπρου - Ιδού τιμές και φωτογραφίες - Όλες οι πληροφορίες

Έρχεται μεγάλος πλειστηριασμός οχημάτων από την Τράπεζα Κύπρου - Ιδού τιμές και φωτογραφίες - Όλες οι πληροφορίες

Σημαντική ευκαιρία για απόκτηση οχημάτων μέσω δημοπρασίας προσφέρεται στο κοινό από την Τράπεζα Κύπρου, καθώς ανακοινώθηκε ο επόμενος πλειστηριασμός αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Απριλίου 2026, στις 15:00, στον χώρο Auction Yard στη Μοσφιλωτή (Λεωφόρος Λεμεσού 12, 7647, επαρχία Λάρνακας).

Στη συγκεκριμένη διαδικασία, ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά στη δημοπρασία και να διεκδικήσουν οχήματα σε τιμές που διαμορφώνονται δυναμικά, ανάλογα με την εξέλιξη της διαδικασίας και τους όρους που τη διέπουν.

Ο κατάλογος των διαθέσιμων οχημάτων, συνοδευόμενος από φωτογραφικό υλικό, είναι προσβάσιμος από τις 27 Μαρτίου 2026, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να ενημερωθούν εγκαίρως και να προετοιμαστούν κατάλληλα πριν από τη συμμετοχή τους.

Για τη λίστα με τα αντικείμενα πατήσετε ΕΔΩ.

Για τη λίστα και τις φωτογραφίες με τα αντικείμενα πατήσετε ΕΔΩ.

Παράλληλα, έχει οριστεί πρόγραμμα επιθεώρησης των οχημάτων για το κοινό:

Δευτέρα 6 Απριλίου 2026: 10:00–13:00 και 14:00–17:00
Τρίτη 7 Απριλίου 2026: 10:00–14:30

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και να εκτυπώσουν τη λίστα των οχημάτων, καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, μέσω των σχετικών συνδέσμων που παρέχονται.

Η διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον, τόσο από ιδιώτες όσο και από επαγγελματίες του χώρου, καθώς οι δημοπρασίες αποτελούν μια εναλλακτική επιλογή αγοράς οχημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE