Χαμός στον αυτοκινητόδρομο: Νερά στον δρόμο και χαμηλή ορατότητα

Χαμός στον αυτοκινητόδρομο: Νερά στον δρόμο και χαμηλή ορατότητα

Ροή και συσσώρευση νερού στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού λόγω βροχόπτωσης

Ροή και συσσώρευση νερού παρουσιάζονται σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, λόγω έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται γύρω στις 8.45 το πρωί, σε περιοχές της Λεμεσού και της Πάφου. Λόγω της έντονης βροχής, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο είναι περιορισμένη.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE