Καταγγελία στο ΓεΣΥ: «Έδιωξαν ασθενή επειδή ρώτησε πόση καθυστέρηση» θα έχει το ραντεβού του

Καταγγελία στο ΓεΣΥ: «Έδιωξαν ασθενή επειδή ρώτησε πόση καθυστέρηση» θα έχει το ραντεβού του

Αντιδράσεις προκαλεί ανάρτηση πολίτη στα social media, ο οποίος, κατά τους ισχυρισμούς του, τον έδιωξαν από μονάδα υγείας του ΓΕΣΥ, χωρίς καν να εξεταστεί από γιατρό.

Όπως αναφέρει στην σελίδα "Που πήγαμε", το περιστατικό σημειώθηκε όταν ρώτησε για τον χρόνο αναμονής, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει ,να του ζητηθεί να αποχωρήσει.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «ανύπαρκτο έλεγχο» και σοβαρές αδυναμίες στο σύστημα υγείας, σημειώνοντας ότι προχώρησε ήδη σε δύο γραπτές καταγγελίες, τόσο προς το αρμόδιο νοσοκομείο όσο και προς το Υπουργείο Υγείας.

Η ανάρτηση προκάλεσε έντονη συζήτηση, με τους χρήστες να εμφανίζονται διχασμένοι. Κάποιοι στήριξαν τον πολίτη, εκφράζοντας αγανάκτηση για την κατάσταση στο σύστημα υγείας, ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν το ιατρικό προσωπικό, τονίζοντας ότι «έχει συμβεί αρκετές φορές κάποιος να δημιουργεί ένταση επειδή καθυστερεί ο γιατρός» και προσθέτοντας πως «αν δεν μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να αποχωρήσετε».

Παράλληλα, δεν έλειψαν και πιο αιχμηρές τοποθετήσεις, με πολίτες να συνδέουν το περιστατικό με ευρύτερα ζητήματα λειτουργίας του ΓεΣΥ, κάνοντας λόγο για προβλήματα στην εξυπηρέτηση ασθενών.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE