Στην Κύπρο ο Κινέζος Υπουργός Εξωτερικών

Στην Κύπρο ο Κινέζος Υπουργός Εξωτερικών

Στην Κύπρο φθάνει σήμερα Κυριακή για διήμερη επίσημη επίσκεψη ο Υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Wang Yi.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του, ο κ. Wang θα φθάσει το απόγευμα και ακολούθως θα μεταβεί στη Λευκωσία όπου θα περιδιαβάσει στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου.

Αύριο το πρωί ο κ. Wang θα γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Βουλή όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του σώματος, Γιαννάκη Ομήρου.

Αργότερα ο κ. Wang και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει θα παρακαθίσουν σε επίσημες συνομιλίες, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με την κυπριακή αντιπροσωπεία υπό τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης και αμέσως μετά γεύμα που θα παραθέσει ο κ. Κασουλίδης προς τιμή του κ. Wang.
 
Αύριο το απόγευμα ο Κινέζος ΥΠΕΞ θα ξεναγηθεί στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου ενώ αργότερα θα επισκεφθεί την περιοχή των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Θα αναχωρήσει από την Κύπρο αύριο βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Γιατί το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι απαραίτητο για την ταυτότητά του - Οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις

Τον Οκτώβριο του 1978, δύο ηγέτες της ιρανικής αντιπολίτευσης κόντρα στον υποστηριζόμενο από τη Βρετανία σάχη του Ιράν συναντήθηκαν στα προάστια του Παρισιού, Νοφλ-λε-Σατό, για να σχεδιάσουν τα τελικά στάδια της επανάστασης, μιας επανάστασης που, μετά από 46 χρόνια, μπορεί τώρα να βρίσκεται κοντά στο τέλος της.

BEST OF TOTHEMAONLINE