Παντρεύτηκαν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παντρεύτηκαν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα απ'τα ομορφότερα ζευγάρια στην tv και την τηλεόραση, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επιτέλους παντρεύτηκαν!

Φυσικά όχι στην πραγματική ζωή αλλά στην τηλεοπτική. Ο Χάρης και η Βάσω από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Mην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποχαιρετούν το υπόλοιπο καστ με τον γάμο τους, τον οποίο οι τηλεθεατές θα απολαύσουν στους δέκτες τους στα επόμενα επεισόδια.

Ο νεαρός μουσικός, όπως θέλει το σενάριο τον Χάρη ή κατά κόσμον Πάνο Βλάχο παίρνει την απόφαση να φύγει για Λονδίνο και ζητάει από τη Βάσω, δηλαδή την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να τον ακολουθήσει, όμως εκείνη δεν θέλει να αφήσει την οικογένειά της και να ξενιτευτεί. Τελικά, σύμφωνα με το people, όταν πια ο Χάρης έχει απελπιστεί ότι δεν θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη, η σύντροφός του τον εκπλήσσει αποδεχόμενη την πρότασή του. Κι εκείνος με τη σειρά του την εκπλήσσει κάνοντάς της πρόταση γάμου. 

Παντρεύτηκαν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! (φωτό)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE