Ποινή φυλάκισης σε 31χρονο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Ποινή φυλάκισης σε 31χρονο για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Ποινή φυλάκισης 4 χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, σε 31χρονο με κυπριακή υπηκοότητα από το Ιράκ, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο μαχαίρωσε συνάδελφό του, ο οποίος είναι φρουρός ασφαλείας στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Μεταναστών στην Κοφίνου. Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος κατόπιν δικής του παραδοχής σε κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απειλής.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 31χρονος μαχαίρωσε τον συνάδελφό του επειδή αυτός του έκανε παρατήρηση για εργασιακά θέματα.

Το συμβάν σημειώθηκε στις στις 14 Αυγούστου 2025. Ο δράστης είχε μαχαιρώσει το θύμα, που κατάγεται από τη Βουλγαρία, με σουγιά προκαλώντας του τραύμα στην αριστερή μεριά της κοιλιάς του και εκδορές στο χέρι και τα κάτω άκρα. 

Το θύμα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου του έγινε συρραφή του τραύματός του και κρατήθηκε για νοσηλεία για 24 ώρες.

Ο 31χρονος μετέβη στη συνέχεια στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου, είπε πως αυτός μαχαίρωσε τον φρουρό του Κέντρου Φιλοξενίας και συνελήφθη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE